search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:36
MENU CLOSE

Spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»: Τι αποκάλυψε ο «Νέστορας» για τις αδελφές Σταμίρη (Video)

16.12.2019 14:05
Spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»: Τι αποκάλυψε ο «Νέστορας» για τις αδελφές Σταμίρη (Video) - Media
 
Ο Παύλος Ορκόπουλος, που υποδύεται τον Ταξίαρχο Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.
 
«Με τον πατέρα των τριών αδελφών Σταμίρη ήμουν φίλος και έχουν την “εντολή” να με προσέχουν. Η μικρή έρχεται και στο σπίτι και με βοηθά. Εγώ τις βλέπω σαν κόρες μου και μπαίνω μπροστά να τις προστατεύω… Εκεί κοντά μένει ο εγγονός και η νύφη μου. Η νύφη μου δεν με αφήνει να δω τον εγγονό μου γιατί με θεωρεί υπαίτιο για τον θάνατο του άνδρα της, δηλαδή του γιου μου… Και εγώ πηγαίνω κρυφά στο σπίτι και τον παρατηρώ», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος.
 
Στο ερώτημα εάν θα αποκαλύψει κάποια στιγμή τους κακούς της υπόθεσης απάντησε: «Νομίζω πως θα συμβεί. Έχουν να γίνουν πολλά. Όλοι οι ρόλοι από εδώ και κάτω θα δείτε ότι θα είναι πιο έντονοι … Ο Νέστορας θα μπει μπροστά και θα υπερασπιστεί το δίκαιο. Δεν φοβάται τίποτα. Θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο άτομο».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32