search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Σπ. Λιβανός: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ώστε να φέρει την Ελλάδα στη θέση που της αρμόζει

18.12.2019 17:44
Στα πρόθυρα του χάους ο Λίβανος - Media

 

Απάντηση στην κριτική της αντιπολίτευσης έδωσε στη δευτερολογία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός. Στον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Κ. Σκανδαλίδη, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό, που με την άνοδό του στην εξουσία διόγκωσε το δημόσιο τομέα, διέλυσε θεσμούς και αξίες, ζημίωσε την ελληνική κοινωνία.

Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στον Ευκλ. Τσακαλώτο, είπε ότι κυβέρνηση εφάρμοσε μετεκλογικά όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, όπως η κατάργηση του ασύλου βίας στα πανεπιστήμια, η σύγκρουση με την ανομία των αναρχικών, τραμπούκων και μπαχαλάκηδων και άλλες πολιτικές που «ο ελληνικός λαός αγκαλιάζει και στηρίζει ολόψυχα». Πρόσθεσε δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει τις ελπίδες του για ιδεολογική ανάκαμψη στα θέματα ασφαλείας, ότι τα κρούσματα μεμονωμένης αστυνομικής βίας θα αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα, ενώ για τη «διαγραφή από τον κατάλογο των ομιλητών για το Προϋπολογισμό της βουλευτού που δήλωσε το απεχθές και υποτιμητικό τσιτάτο για τους αστυνομικούς» είπε πως «απέδειξε ότι τελικά, ίσως κάτι αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37