search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:01
MENU CLOSE

Οικογενειακά πέρασε τα γενέθλιά του ο Μπραντ Πιτ

20.12.2019 17:43
Ο Μπραντ Πιτ, το... λάθος φιλί και το δαχτυλίδι (Video) - Media

 

Είναι ένας από τους πιο σέξι άνδρες του Χόλιγουντ, και την Τετάρτη έκλεισε τα 56.

Σύμφωνα με το Ε! News, ο Μπραντ Πιτ, τα τρία μικρότερα παιδιά του και η πρώην σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί  πέρασαν οικογενειακά την ξεχωριστή αυτή μέρα στην κατοικία του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

«Ο Μπραντ πέρασε μια μέρα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ… Τα μικρότερα παιδιά του πέρασαν από το σπίτι για να τον επισκεφθούν» δήλωσε μάρτυρας και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια έφυγαν με τους σωματοφύλακές τους και πήγαν στο σπίτι της Αντζελίνα Τζολί.

Ακόμη μια πηγή επιβεβαίωσε ότι ο Μπραντ Πιτ θα περάσει μέρος των χριστουγεννιάτικων εορτών με τα παιδιά του, στο Λος Άντζελες.

«Θα τα δει στα γενέθλιά του και την Παραμονή των Χριστουγέννων», ανέφερε η πηγή.

«Τα παιδιά θα έρθουν στο σπίτι του Μπραντ και θα περάσουν τη μέρα μαζί του. Έχουν κάποιες παραδόσεις στις οποίες τρώνε και ανταλλάσσουν δώρα. Παίζουν μουσική και κάνουν παρέα. Ο Μπραντ θέλει πάντα να κάνει κάτι ξεχωριστό για αυτά και αγαπά να βλέπει τον ενθουσιασμό στα μάτια τους», πρόσθεσε. «Προσπαθεί να τους πάρει δώρα και ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό να βιώσουν. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι απλά να είναι μαζί και να είναι μια οικογένεια. Είναι ενθουσιασμένος που τα βλέπει και που τα έχει μαζί του στο σπίτι. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που θέλει», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59