06/08/2020 22:40:20

Κεφαλογιάννη: Η επανεκλογή Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας

Κεφαλογιάννη: Η επανεκλογή Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας  - Media

 

Η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ 'Ολγα Κεφαλογιάννη στην τηλεόραση του Action24. 

Η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε αρχικά ότι αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να επιδιωχθούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις στο πολιτικό σύστημα υπογραμμίζοντας ότι η στάση των κομμάτων στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων ήταν ένα πολύ καλό δείγμα γραφής.

«Εχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτή τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι μια δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι την επανεκλογή Παυλόπουλου έχει στηρίξει ανοιχτά και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.