search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Eπεισοδιακή καταδίωξη 40χρονης από τη Λεμεσό στην Πάφο – Τράκαρε με 4 περιπολικά, τραυμάτισε 2 αστυνομικούς!

21.12.2019 16:42
Eπεισοδιακή καταδίωξη 40χρονης από τη Λεμεσό στην Πάφο - Τράκαρε με 4 περιπολικά, τραυμάτισε 2 αστυνομικούς! - Media

 

Δύο στριφτά τσιγάρα με κάνναβη και 2.658 ευρώ εντοπίστηκαν στην κατοχή 40χρονης που συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη  σε Πάφο και Λεμεσό ενώ στο πλαίσιο της καταδίωξης τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. 

Η 40χρονη συνελήφθη για τα αδικήματα της παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού με στολή – πρόκληση οδικών συγκρούσεων και εγκατάλειψη σκηνών – αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση – και παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 00:35 σήμερα, αστυνομικοί Τροχαίας Λεμεσού, κατά τη διάρκεια ελέγχων στην περιοχή του Ύψωνα, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνη όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα.

Περιπολικά καταδίωξαν το «ύποπτο» όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο. Σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου παρά την έξοδο Αυδήμου, το ύποπτο Ι.Χ. προσέκρουσε σε περιπολικό και συνέχισε την πορεία του ενώ στη συνέχεια, παρά την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής ανατολικού, συγκρούστηκε με ακόμη τρία περιπολικά.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να το σταματήσουν και ακινητοποίησαν τη 40χρονη οδηγό του. 

Μάλιστα, έριξαν και προειδοποιητικές βολές στον άερα. 

Η 40χρονη συνελήφθη για τα αδικήματα που διέπραξε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε οποιοδήποτε τραυματισμό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ Πάφου και Τροχαία Λεμεσού και Πάφου.

Με πληροφορίες από sigmalive.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09