search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Σάββας Θεοδωρίδης: Δεν θα αφήσω να ασελγούν πάνω στον Ολυμπιακό

23.12.2019 14:58
To αντίο του ποδοσφαιρικού κόσμου στον Σάββα Θεοδωρίδη - Media

 

Τη νομική οδό ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως αναφέρει σε προσωπική του δήλωση.

Ο επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τονίζει -με αφορμή τα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο- ότι δεν θα αφήσει κανέναν να ασελγεί πάνω στην ομάδα του, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο, αναφέρει: «Το μόνο που τους ζητάω είναι να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

«Έχω φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δε θα αφήσω να ασελγούν πάνω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Και να είναι σίγουροι τα 5 εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού ότι θα το επιτύχω. Το μόνο που τους ζητάω είναι να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30