search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Πηγή έμπνευσης για κοκτέιλ ο Baby Yoda

23.12.2019 17:23
Πηγή έμπνευσης για κοκτέιλ ο Baby Yoda - Media

 

Ο Baby Yoda, αστέρας της νέας τηλεοπτικής σειράς του σύμπαντος Star Wars, “The Mandalorian”, έγινε αρχικά πηγή έμπνευσης για memes στο διαδίκτυο, αλλά πλέον σερβίρεται και ως …κοκτέιλ.

Όπως μετέδωσε το Fox, πολλά μπαρ στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να προσφέρουν κοκτέιλ εμπνευσμένα από το μωρό Yoda.

Ο Σάμι Μπλακ, μπάρμαν στο μπαρ Lux Central στο Φοίνιξ, της Αριζόνα, δημιούργησε το Lux Baby Yoda. “Τρελάθηκαν όλοι με αυτό” δήλωσε ο Μπλακ στο τηλεοπτικό δίκτυο. “Νομίζω ότι σερβιρίστηκαν περίπου 15 κοκτέιλ χθες το βράδυ” πρόσθεσε.

Το κοκτέιλ έχει τη μορφή του μωρού Yoda, φέρει αυτιά από φέτες μήλου και το ποτήρι είναι καλυμμένο με καφέ χαρτί για να θυμίζει τον “χιτώνα” του χαρακτήρα της σειράς.

Το Sheridan Room στη Μινεάπολη ακολουθεί επίσης τη φρενίτιδα με τα κοκτέιλ Baby Yoda. Η ανάρτηση στο Instagram της φωτογραφίας του κοκτέιλ έκανε το μπαρ ιδιαίτερα διάσημο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Baby Yoda, ένα μωρό…πενήντα ετών, με πράσινο δέρμα και τεράστια αυτιά και μάτια, που εμφανίζεται στη νέα σειρά του Disney+, “The Mandalorian” βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και ο συμμετέχων, εικονικός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός, Βέρνερ Χέρτζογκ, αντέδρασε όταν η παραγωγή σκέφτηκε να αποσύρει τη μαριονέτα Baby Yoda και να την αντικαταστήσει με CGI.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:42