search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Αρένα η Βουλή στη Βοσνία: Υπουργός χαστούκισε βουλευτή

25.12.2019 19:32
Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Δύο εκατομμύρια κυβικά μέτρα ξύλου κλέβονται ετησίως από δάση  - Media

 

Ο έντονος διάλογος του υπουργού Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας, Ντράνκαν Λούκατς με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης, Ντράσκο Στανιβούκοβιτς εξελίχθηκε σε χειροδικία.

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής ο Λούκατς προκειμένου να μιλήσει για μία συμφωνία με το ΝΑΤΟ, στην οποία αντιτίθεται η αντιπολίτευση, ο βουλευτής άρχισε να τον διακόπτει. Τότε ο υπουργός Εσωτερικών του ζήτησε να πλησιάσει το βήμα και μόλις ο βουλευτής το έκανε άρχισε να του πετάει τα χαρτιά του. Στη συνέχεια τον αποκάλεσε «πίθηκο» και τον χαστούκισε.

Οι υπόλοιποι βουλευτές της αντιπολίτευσης εγκατέλειψαν την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η συνεδρίαση διακόπηκε. «Με χτύπησε. Ο υπουργός Εσωτερικών με απείλησε.Ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής της αστυνομίας, αυτός ο άνθρωπος εκτοξεύει απειλές. Μου είπε ότι θα καταλήξω σαν τις σημαίες του ΝΑΤΟ, που ήταν σπασμένες στο πάτωμα. Θα του κάνω μήνυση», είπε ο Ντράσκο Στανιβούκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Λούκατς υποστήριξε ότι το χαστούκι ήταν πράξη αυτοάμυνας καθώς ο βουλευτής απειλούσε να πετάξει μία σημαία του ΝΑΤΟ στον πρωθυπουργό και τον πλησίασε με απειλητικό τρόπο.

Πηγή: ΣΚΑΙ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:29