search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Λίβερπουλ: H αποκάλυψη του Κλοπ για το τετ α τετ με τον άσφαιρο Φιρμίνο

27.12.2019 19:29
Συγκλονιστικός Κλοπ για πανδημία: Τι ηλίθιος που ήμουν... - Media

 

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έφτασε τα 4 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του με την Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τον πρόσφατο διάλογο που είχαν όταν ο Βραζιλιάνος διένυε περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Νικητήριο γκολ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Μοντερέι, χρυσό γκολ στον τελικό απέναντι στην Φλαμένγκο και δύο γκολ στο επιβλητικό 4-0 στην έδρα της Λέστερ συνθέτουν το τρομερό κρεσέντο του Ρομπέρτο Φιρμίνο με την Λίβερπουλ το τελευταίο 10ήμερο και όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος έχει αφήσει πίσω του την περίοδο γκίνιας και αφλογιστίας.

Τότε που είχε φτάσει στο σημείο να μετράει μόλις ένα γκολ σε 16 παιχνίδια του με την κόκκινη φανέλα και να καταλήγει να ζητάει συμβουλές από τον Γιούργκεν Κλοπ μέσω τετ α τετ των δύο ανδρών, με τον Γερμανό τεχνικό να αποκαλύπτει με δηλώσεις του πως εκείνος δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει τον παίκτη του.

“Οι δημοσιογράφοι μου είπαν ότι είχε να σκοράρει καιρό, όμως το θέμα με τον Μπόμπι είναι πως δεν έχω στο μυαλό μου το σκοράρισμα. Σκέφτομαι πόσο σημαντικός είναι, οπότε είχαμε μία μικρή κουβέντα και του τα είπα.

Για πρώτη φορά ήταν λίγο ανήσυχος για το γεγονός πως δεν είχε σκοράρει για τόσα πολλά ματς και του είπα πως δεν με ενδιέφεραν τα νούμερα.

Είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας μας, είναι τόσο σημαντικός για μας. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει τη θέση του σέντερ φορ και παίζει τη θέση με πολύ ξεχωριστό τρόπο”, τόνισε ο τεχνικός των κόκκινων, και συμπλήρωσε:

“Δεν χρειάζεται να έρχεται για αγκαλιά για κάθε γκολ, όμως αυτή τη φορά υπήρχε λόγος. Από τη στιγμή που ήμουν ήρεμος και τον άφηνα στα ματς χωρίς να σκέφτομαι πως δεν σκόραρε, είχε στο μυαλό του να με ευχαριστήσει”.

Σημειώνεται πως με το 4-0 στην έδρα της Λέστερ, η Λίβερπουλ έμεινε αήττητη για 35ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος και πλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ της Άρσεναλ που έμεινε για 49 σερί ματς χωρίς ήττα από τον Μάιο του 2003 μέχρι τον Οκτώβριο του 2004.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12