search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Σκότωσα το νονό μου ενώ κοιμόταν γιατί χτυπούσε τη μάνα μου» λέει ο 21χρονος (Video)

29.12.2019 18:47
Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Σκότωσα το νονό μου ενώ κοιμόταν γιατί χτυπούσε τη μάνα μου» λέει ο 21χρονος (Video) - Media

 

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο 21 ετών φερόμενος δράστης της δολοφονίας στα Πετράλωνα φέρεται να είπε πως είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να δολοφονήσει το νονό του επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Όταν οι αστυνομικοί ρωτούσαν επιμόνως τον 21χρονο γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ο 52χρονος ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και γενικώς την κακομεταχειριζόταν.

Περίμενε -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- να του δοθεί η ευκαιρία και να έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Αυτή η στιγμή ήρθε, όπως ο ίδιος είπε, όταν είδε τον νονό του να κοιμάται. Τότε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο έξω από το σπίτι του. Ο 21χρονος είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι δεν θα μπορέσουν να βρουν το μαχαίρι του εγκλήματος, γιατί το ξεφορτώθηκε αμέσως μετά τη δολοφονία

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:11