search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:10
MENU CLOSE

Πότε αποσύρονται από τους δρόμους τα ΜΜΜ – Τα τελευταία δρομολόγια για λεωφορεία-μετρό

31.12.2019 09:43
1_0

 

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα. Σταδιακά οι συρμοί του Ηλεκτρικού, του Μετρό και του Τραμ καθώς και τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα αποσυρθούν ώστε, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι να γιορτάσουν το νέο έτος με τις οικογένειές τους.

Όσον αφορά τα λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οχήματα θα έχουν επιστρέψει στα αμαξοστάσια έως τις 23:00 το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις αφετηρίες μεταξύ 21:00 και 22:00. Εξαίρεση, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσουν τα λεωφορεία Express της γραμμής του αεροδρομίου που αναμένεται να συνεχίσουν να κινούνται κανονικά.

Στη Γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ) τα τελευταία δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

Για τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό τα τελευταία δρομολόγια θα είναι τα ακόλουθα:

Οι τελευταίοι συρμοί του Τραμ θα αναχωρήσουν ως ακολούθως:

Σημειώνεται ότι σε κατάργηση σειράς δρομολογίων στον Προαστιακό προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω εκτιμώμενης χαμηλής πληρότητας των συρμών.

Με πληροφορίες από: athenstransport.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:10