search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:58
MENU CLOSE

H απορία του Τομ Χανκς για το ελληνικό… φανταριλίκι που έκανε αίσθηση στις «Χρυσές Σφαίρες 2020» (Video)

06.01.2020 17:39
H απορία του Τομ Χανκς για το ελληνικό... φανταριλίκι που έκανε αίσθηση στις «Χρυσές Σφαίρες 2020» (Video) - Media

 

Ο Τομ Χανκς που πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης,από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών 2020» στο Χόλιγουντ, και παρέλαβε το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για το σύνολο της καριέρας του.

«Έχω κάποιες απορίες ωστόσο, μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης. Πρώτον, πρέπει να πάω φαντάρος; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι ένας ηλικιωμένος πια. Δεύτερον, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;» διερωτήθηκε, κάνοντας προφανώς χιούμορ, ο αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σε εκδήλωση μετά την απονομή των «Χρυσών Σφαιρών 2020».

«Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα “καταφύγιο”. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος!» δήλωσε με ενθουσιασμό ο Τομ Χανκς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56