search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Σε δίκη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς – Κατηγορίες για παραβίαση συνολικά 21 άρθρων του Ποινικού Κώδικα!

08.01.2020 09:26
10-03-2015 - Media

 

Ξανά σε δίκη παραπέμπεται σήμερα, Πέμπτη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη δράση του στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018.

Μαζί του θα δικαστούν κι άλλα μέλη του κινήματος (Ηλίας και Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Αντώνης Μαυρομμάτης) με κατηγορίες που αφορούν την παραβίαση συνολικά 21 άρθρων του Ποινικού Κώδικα!

Ο πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας μιλά για μια στημένη πολιτική δίωξη, ενώ η ΛΑΕ και άλλες οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ευελπίδων.

Τη συμπαράστασή τους δηλώνουν και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος.

Ανάμεσα στις κατηγορίες για τους τέσσερις, εκτός από την παρεμπόδιση πλειστηριασμών, περιλαμβάνονται η φθορά ξένης περιουσίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, η άσκηση βίας και οι βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών, όπως και οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών!

Οι διώξεις προέρχονται ύστερα από έρευνα του άκρως αμφιλεγόμενου Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που υπέβαλε αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48