26/09/2020 14:43:20

Σε δίκη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς - Κατηγορίες για παραβίαση συνολικά 21 άρθρων του Ποινικού Κώδικα!

Σε δίκη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς - Κατηγορίες για παραβίαση συνολικά 21 άρθρων του Ποινικού Κώδικα! - Media

 

Ξανά σε δίκη παραπέμπεται σήμερα, Πέμπτη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη δράση του στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018.

Μαζί του θα δικαστούν κι άλλα μέλη του κινήματος (Ηλίας και Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Αντώνης Μαυρομμάτης) με κατηγορίες που αφορούν την παραβίαση συνολικά 21 άρθρων του Ποινικού Κώδικα!

Ο πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας μιλά για μια στημένη πολιτική δίωξη, ενώ η ΛΑΕ και άλλες οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ευελπίδων.

Τη συμπαράστασή τους δηλώνουν και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος.

Ανάμεσα στις κατηγορίες για τους τέσσερις, εκτός από την παρεμπόδιση πλειστηριασμών, περιλαμβάνονται η φθορά ξένης περιουσίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, η άσκηση βίας και οι βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών, όπως και οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών!

Οι διώξεις προέρχονται ύστερα από έρευνα του άκρως αμφιλεγόμενου Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που υπέβαλε αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.