21/10/2020 01:54:30

Περισσότερες από 2019… επιτυχίες για την Gizelis Robotics

Περισσότερες από 2019… επιτυχίες για την Gizelis Robotics - Media

 

To 2019 αποτέλεσε χρονιά σταθμό για την Gizelis Robotics. Δεν ήταν μόνο οι νέες μοναδικές συνεργασίες, ούτε που ανοίξαμε το σπίτι μας στο πλαίσιο του Open House Athens. Ήταν και το γεγονός πως συνεχίσαμε να είμαστε προσηλωμένοι στις εξαγωγές να γινόμαστε αποδέκτες της ψήφου εμπιστοσύνης από τις αγορές αλλά και σημαντικές διακρίσεις. Όλα αυτά, με λίγα λόγια συνοψίζονται στην αρχή του ιδρυτή μας ότι «δεν γίνεται, το δεν γίνεται».

Νέες, μοναδικές συνεργασίες

Η Gizelis Robotics ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της FoodTech 2019, την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την MIR (Mobile Industrial Robots). Η MIR είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία ανάπτυξης ρομποτικών αυτοκινούμενων οχημάτων (βιομηχανικής παραγωγής). Η ενσωμάτωση της νέας αυτής τεχνολογίας, με συνεργατικά (collaborative) ρομπότ στη βιομηχανική παραγωγή, προσφέρει ευελιξία, καθώς και αποτελεσματική και αυτοματοποιημένη διακίνηση αγαθών μεταξύ των χώρων ενός εργοστασίου, χωρίς να απαιτείται η χρήση προσωπικού. Οι εξειδικευμένοι χρήστες της Gizelis Robotics διαθέτουν εκπαίδευση και τεχνογνωσία, ώστε να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες της αγοράς.

Ανοίξαμε το σπίτι μας

Άνοιξαμε το εργοστάσιό μας στο Σχηματάρι από τις 29/11 μέχρι και την 1/12 για να παρουσιάσουμε μια μοναδική εμπειρία, το INDUSTRY 4.0 ROBOTICS SHOW. Συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία μας, σας καλέσαμε στο «σπίτι μας» για να σας παρουσιάσουμε μια μοναδική εμπειρία ρομποτικών συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Ζήσαμε μαζί μια μοναδική ρομποτική εμπειρία!

Προσηλωμένοι στις εξαγωγές

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Ψήφο εμπιστοσύνης από τις αγορές

Η GIZELIS ROBOTICS ABEE και ο διεθνής επενδυτικός οίκος Brookstreet Equity Partners LLP υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας, που συνδυάζει την χρηματοοικονομική και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet και στόχο έχει την διεθνή ανάπτυξη της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Με έμφαση στα νέα δεδομένα που ορίζει το πλαίσιο του Industry 4.0 και του Smart Factory, η συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας στρατηγικής εξωστρεφούς ανάπτυξης της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Οι δυο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την προώθηση και την διεύρυνση των ρομποτικών λύσεων της Gizelis Robotics σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σημαντικές Διακρίσεις και Κοινωνική Ευθύνη

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Gizelis Robotics, η κορυφαία εταιρεία ρομποτικής τεχνολογίας, στα Manufacturing Excellence Awards 2019, τα βραβεία της ελληνικής βιομηχανίας. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν και τα Diamonds of Greek Economy, αλλά και το Innovation Award στα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2019» του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Συγκεκριμένα, η Gizelis Robotics διακρίθηκε στην ενότητα Καινοτομία και νέες Τεχνολογίες και ειδικότερα στην κατηγορία Smart Factory, που αναγνωρίζει τις νέες, ευέλικτες πρακτικές παραγωγής που υλοποιούνται σε ‘έξυπνα’ εργοστάσια και στόχο έχουν να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές τους, στα νέα δεδομένα που φέρνει το Industry 4.0. Και εμείς με τη σειρά μας, στηρίζουμε την εθνική ομάδα ρομποτικής First Global Challenge Team Greece στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Δεν γίνεται, το «δεν γίνεται»!

Στην Gizelis Robotics το ‘δεν γίνεται’, δεν υπάρχει. Είμαστε καθημερινά δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας, στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας και στην τεχνολογική καινοτομία που χαρακτηρίζει την εργασία μας. Είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών μας, τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά που αποτελεί στρατηγικό μας στόχο. Η επένδυση σε ρομποτική τεχνολογία και η εστίαση στην καινοτομία αποτελούν τους βασικούς στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας μας εντός και εκτός συνόρων’.

Και αφού μοιραστήκαμε μαζί σας τις χαρές του 2019 και τις προσδοκίες του 2020, σας ευχόμαστε τις καλύτερες ευχές για μια χρονιά καλύτερη από κάθε προηγούμενο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.