search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:36
MENU CLOSE

Βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 για 20 χρόνια και έκανε μαζί της τέσσερα παιδιά

08.01.2020 14:21
Βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 για 20 χρόνια και έκανε μαζί της τέσσερα παιδιά  - Media

 

Έναν εφιάλτη που διήρκησε 20 ολόκληρα χρόνια βίωσε μια 29χρονη κοπέλα την οποία βίαζε ο πατέρας της από τα 9 της χρόνια και μαζί της έκανε 4 παιδιά. Τα παιδιά είναι ηλικίας 11,13,15 και 17 και σε όλα ο πατέρας – βιαστής έδωσε ονόματα από τη Βίβλο. Η «οικογένεια» ζούσε σε ένα άθλιο μπαγνκαλόου στην περιοχή Σάντα Φε της Αργεντινής.

Μάλιστα στο χωριό Αρεκουίτο της Σάντα Φε, ένα χωριό 7.000 κατοίκων, το σπίτι όπου έμενε μαζί με την κακοποιημένη κόρη του και τα παιδιά τους, οι χωριανοί το είχαν ονομάσει «Σπίτι του φόβου».

Ο εισαγγελέας Χουάν Πάμπλο Μπάνος επιβεβαίωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι ο ύποπτος πατέρας των τεσσάρων παιδιών κρατείται, ύστερα από καταγγελία της κόρης του στην αστυνομία.

Ο εισαγγελέας δήλωσε: «Τη Δευτέρα μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών πήγε στην αστυνομία για να πει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών και ότι  είχε γεννήσει τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 έως 17 ετών»

Οι εξετάσεις DNA που έγιναν πιστοποιούν ότι ο πατέρας των παιδιών είναι ο 57χρονος άνδρας, που φυσικά είναι και πατέρας της 29χρονης κοπέλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33