search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:20
MENU CLOSE

O Μάκης Τσέλιος αποσύρεται και παραδίδει τα «κλειδιά» σε γνωστή ηθοποιό!

10.01.2020 11:43
O Μάκης Τσέλιος αποσύρεται και παραδίδει τα «κλειδιά» σε γνωστή ηθοποιό! - Media

 

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα, με ανιψιά τη γνωστή ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη.

Ο λόγος για τον Μάκη Τσέλιο που όπως παραδέχτηκε στο «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής, ετοιμάζεται να παραδώσει το ατελιέ και την επιχείρησή του στην κόρη της αδερφής του που υπεραγαπάει.

Εννοείται πως το νυφικό στον γάμο της ηθοποιού με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή είχε την υπογραφή του θείου της Μάκη Τσέλιου, σύμφωνα με αρθρο του dikaoilogitika.gr.

«Ήρθε η στιγμή η καινούργια γενιά να αναλάβει κάποια πράγματα… Για αυτό έχω επιφορτίσει αλλά με πολύ αγάπη την ανιψιά μου την Ελισάβετ Μουτάφη, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, αλλά σε συνδυασμό με εμένα και τη μητέρα της θέλουμε να αναλάβει αυτήν τη δουλειά που έχουμε κάνει με αγάπη» είπε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δε θα αποσυρθώ, αλλά πρωτοβουλίες θέλω να έχει η Ελισάβετ» δήλωσε, λέγοντας πως η ηθοποιός ασχολείται ήδη με το σχέδιο μόδας, ενώ ο ανιψιός του, Κωνσταντίνος Μουταφτσής (έχει κρατήσει το επώνυμο της οικογένειας του) που, επίσης, είναι ηθοποιός ασχολείται με την εταιρεία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19