17/02/2020 08:16:13

Σάρον Στόουν: Ο Ρώσος πρόεδρος είναι καλύτερος ηγέτης από τον Τραμπ

Σάρον Στόουν: Ο Ρώσος πρόεδρος είναι καλύτερος ηγέτης από τον Τραμπ - Media

 

Τις ηγετικές ικανότητες του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, εξήρε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σάρον Στόουν, ενώ ταυτόχρονα απαρίθμησε τις διαφορές του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, η Σάρον Στόουν, σε συνέντευξή της από τη γερμανική έκδοση του περιοδικού GQ με την ευκαιρία της βράβευσής της ως «Γυναίκα της Χρονιάς», ανέφερε ότι θεωρεί τον Πούτιν ως έναν ισχυρό ηγέτη με τον δικό του τρόπο.

Όπως τόνισε η Σάρον Στόουν, δεν θα ήθελε ο Πούτιν να κυβερνήσει τις ΗΠΑ, αλλά δεν την πειράζει ο τρόπος που ο Ρώσος ηγέτης διοικεί τη Ρωσία.

Όπως ανέφερε η Σάρον Στόουν, δεν την πειράζει ο πρόεδρός της να κάνει δουλειές με τον αρχηγό άλλου κράτους που προσπαθεί να καταλάβει ξένες χώρες.

Την ίδια στιγμή, η Αμερικανίδα ηθοποιός σημείωσε ότι δεν είναι κάθε χώρα δημοκρατική και πως, ίσως, δεν θα έπρεπε κάθε χώρα να είναι δημοκρατική.

Σάρον Στόουν: Ο Πούτιν, σε αντίθεση με τον Τραμπ, δεν είναι δήθεν ηγέτης και λειτουργεί τη χώρα του με βάση το συμφέρον της Ρωσίας

Η Σάρον Στόουν σημείωσε ότι από τη δική της οπτική Τραμπ και Πούτιν είναι πολύ διαφορετικοί. Όπως ανέφερε, ενώ ο Τραμπ χειραγωγείται από άλλες κεφαλές του κράτους και μοιάζει με δήθεν ηγέτη, αντιθέτως ο Πούτιν δεν είναι δήθεν ηγέτης και λειτουργεί τη χώρα του με βάση το συμφέρον της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την Σάρον Στόουν, ο Τραμπ ακόμη θέλει να γίνει κάτι διαφορετικό από πρόεδρος των ΗΠΑ. Όπως ανέφερε η Σάρον Στόουν, είναι εντελώς ακατάλληλο για τον πρόεδρο της χώρας της να βρίσκεται υπό τον έλεγχο ή να χειραγωγείται από μια άλλη παγκόσμια υπερδύναμη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.