search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:56
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη η σύσκεψη κορυφής για το μέλλον του Βαλβέρδε

13.01.2020 16:57
Σε εξέλιξη η σύσκεψη κορυφής για το μέλλον του Βαλβέρδε - Media

 

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» για τον μέλλον του Ισπανού τεχνικού.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, έχει ανακοινώσει ήδη στον προπονητή στη μεταξύ τους συνάντηση ότι τελειώνει η συνεργασία των δύο πλευρών και πως δεν θα προπονήσει ξανά την ισπανική ομάδα.

Ωστόσο, δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση ακόμη, αφού ο ισχυρός άνδρας πρέπει να ανακοινώσει όσα είπαν μεταξύ τους στο διοικητικό συμβούλιο που θα πάρει και την οριστική απόφαση. Πάντως, το γεγονός ότι αύριο έχει προγραμματιστή διπλή προπόνηση και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, ερμηνεύεται από τα ισπανικά Μέσα πως προαναγγέλει το τέλος του “τσινγκούρι”. Μάλιστα, γράφεται έντονα πως στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης θα χαιρετήσει τους παίκτες του.

Ο Αντρές Ινιέστα είναι στο πλευρό του Βαλβέρδε και θεωρεί πως η ομάδα θα έπρεπε να δείξει σεβασμό στο πρόσωπό του.

«Είναι κακοί οι χειρισμοί της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να σέβεσαι τον προπονητή σου, γιατί αυτές οι κινήσεις προκαλούν ενόχληση και λύπη. Είναι πολύ αδύναμη πλέον η θέση του Βαλβέρδε».

Ο Τσάβι από την άλλη, ο οποίος ακούγεται έντονα για αντικαταστάτης του, προτιμάει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, για να αποφασίσει αν θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55