search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:59
MENU CLOSE

Μάρω Κοντού: Οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπο μετά από προτροπή του Φίνου (Video)

14.01.2020 09:44
Μάρω Κοντού: Οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπο μετά από προτροπή του Φίνου (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μάρω Κοντού η οποία με περίσσια ειλικρίνεια απάντησε σε κάθε ερώτημα ντου δημοσιογράφου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωσταντάρα με τον οποίο συμπρωταγωνίστηκε σε πολλές ταινίες. Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους αποτελούσαν ένα πολύ όμορφο κινηματογραφικό ζευγάρι, η Μάρω Κοντού τονίζει ότι ποτέ δε θα έκανε σχέση με τον ίδιο, καθώς όπως είπε ήταν βωμολόχος και δεν ταίριαζαν.

«Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι. Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ -αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, η Μάρω Κοντού ήταν για ακόμα μια φορά ειλικρινής και ακομπλεξάριστη αποκαλύπτοντας ότι ο Φίνος έχει κάνει από μικρή ηλικία λόγω παρότρυνσης του Φίνου.

«Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο.» είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν απέκτησε ποτέ παιδί, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια το ήθελε, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Γύρω στα 35 μου το έψαξα στο εξωτερικό και μου είπαν ότι δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, αλλά δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα και θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά 10 χρόνια. Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνω παιδί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:58