search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:58
MENU CLOSE

5ο Διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

14.01.2020 15:23
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη: «Το Καστελλόριζο σύμβολο μαχητικότητας, ανυπότακτου φρονήματος και αντοχής» - Media

 

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν την Πέμπτη 16.1.2020 στις 11.00 στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα» & ΓΓ του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών, κυρία Ειρήνη Σαρίογλου και ο Πρεσβευτής του Φεστιβάλ & Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε., κύριος Παναγιώτης Τσολιάς, αναφορικά με την Πρόσκληση Υποβολής Ταινιών στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου.

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου θα διεξαχθεί στο διάστημα 23-30 Αυγούστου 2020 και η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή στο διάστημα 10 Ιανουαρίου- 20 Απριλίου 2020.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ecrans des Mondes, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΥΠΕΞ), της Πρεσβείας της Αυστραλίας, της Πρεσβείας της Αμερικής, της Πρεσβείας του Ισραήλ και του Δήμου Μεγίστης, με την ευγενική υποστήριξη της ΕΡΤ και του ΕΚΟΜΕ. Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση ανήκουν στο Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (www.idisme.gr).

Το «Πέρα από τα Σύνορα» θα προβάλει ελληνικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κλίμακας παραγωγές των πέντε τελευταίων ετών. Παράλληλα με τις προβολές, θα ακολουθήσουν ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα στο Καστελλόριζο.

Τα βραβεία αφορούν τις εξής κατηγορίες: Καλύτερο Ιστορικό Ντοκιμαντέρ, Καλύτερο Ελληνικό Ιστορικό Ντοκιμαντέρ, Καλύτερο Κοινωνικο-πολιτικό ντοκιμαντέρ, Καλύτερο Ελληνικό Κοινωνικό-πολιτικό Ντοκιμαντέρ & Καλύτερο Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ. Τα βραβεία αποτελούν ευγενική μέριμνα της Βουλής των Ελλήνων. Βραβεία επίσης θα απονείμουν το ΕΚΟΜΕ και η SteFilm Post Production.

Παρακαλούμε, βρείτε την αίτηση και τους όρους συμμετοχής εδώ: http://beyondborders.gr/prosklisi/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:57