24/02/2020 05:15:33

«Η κόρη του μπαμπά» - Κάλυψε με τατουάζ το 90% του κορμιού της για να μοιάζει στον πατέρα της (Photos)

«Η κόρη του μπαμπά» - Κάλυψε με τατουάζ το 90% του κορμιού της για να μοιάζει στον πατέρα της (Photos) - Media

 

«Κάλυψα το σώμα μου με τατουάζ για να μοιάζω στον πατέρα μου που έφυγε» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η 23χρονη Ναντίν Άντερσον από το Νταντί της Σκωτίας.

Η Ναντίν που εργάζεται ως νοσοκόμα έχει δαπανήσει περισσότερα από 18.000 ευρώ για να κάνει τατουάζ σε ολόκληρο το κορμί της και έχει καλύψει το 90% του δέρματος της με αυτά.

«Ο πατέρας μου πάντα αγαπούσε τα τατουάζ και μάλιστα είχε καλύψει και τα δυο του χέρια με αυτά. Θέλω πολύ να του μοιάσω γιαυτό το λόγο κάνω τατουάζ» λέει η νεαρή νοσοκόμα και συνεχίζει: «Ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς και αυτός είναι ένας λόγος για να τον τιμήσω περισσότερο με τα τατουάζ μου».

Επειδή οι νόμοι της Αγγλίας είναι απαγορευτικοί για την ηλικία που μπορεί να κάνει κάποιος τατουάζ, η Ναντίν ταξίδευε συχνά στη Γερμανία για να κάνει ένα. Η ίδια δεν ασχολείται με το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προτιμάει να κάνει πράγματα που την βοηθούν να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.