20/02/2020 01:13:09

Όταν η ΝΔ δεν ψήφισε την Σακελαροπούλου για πρόεδρο του ΣτΕ

Όταν η ΝΔ δεν ψήφισε την Σακελαροπούλου για πρόεδρο του ΣτΕ - Media

 

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελαροπούλου, είναι η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ωστόσο παρά τα όσα κολακευτικά είπε ο πρωθυπουργός για την ίδια και την πλύση εγκεφάλου στην οποία έχουν επιδοθεί με μανία τα ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση, η κ. Σακελαροπούλου φαίνεται πως δεν απολάμβανε πάντα την εκτίμηση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το 2018 όταν εκλέχτηκε στη θέση της προέδρου του ΣτΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του documento, στη μυστική ψηφοφορία έλαβε 6 από τις 22 διαθέσιμες ψήφους, υποστηριζόμενη από την τότε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με 13, λαμβάνοντας επίσης άλλες 3 ψήφους που μπορεί να προήλθαν από τους εκπροσώπους της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, ή του Ποταμιού, ωστόσο ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε δηλώσει ότι θα στηρίξει τον αντίπαλο της κ. Σακελλαροπούλου, Αθανάσιο Ράντο.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο της κ. Σακελαροπούλου δεν είναι διαχρονική.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.