03/03/2021 01:13:13

Πατέρας - μαινόμενος ταύρος- αρπάζει και πετάει σα σακί ένα 4χρονο αγοράκι που μάλωσε με τη μικρή του κόρη (Video)

Πατέρας - μαινόμενος ταύρος- αρπάζει και πετάει σα σακί ένα 4χρονο αγοράκι που μάλωσε με τη μικρή του κόρη (Video) - Media

 

Ο πατέρας που θα δείτε στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας παιδότοπου, ξεπέρασε τα όρια. Συμπεριφέρθηκε με βάναυσο τρόπο σε ένα άγνωστο παιδάκι επειδή εκείνο μάλωνε με την μικρή του κόρη.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. ο πατέρας που φοράει λευκό μπουφάν ορμάει σε ένα σπιτάκι που έπαιζε η κόρη του μαζί με ένα 4χρονο αγοράκι, αρπάζει το παιδί από το μπράτσο και το πετάει με δύναμη 5 μέτρα μακριά. Στη συνέχεια παίρνει την κόρη του αγκαλιά και απομακρύνεται.

Η μητέρα του αγοριού που δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό αλλά άκουσε το κλάμα του γιού της και πήγε να δει τι συμβαίνει, είπε πως το παιδί της από το βίαιο τράνταγμα έπαθε ελαφριά διάσειση και χρειάστηκε να περάσει το βράδυ του σε νοσοκομείο Πάιδων. «Ξαφνικά ακούω το γιό μου να κλαίει γοερά. Σηκώθηκα από το τραπεζάκι όπου καθόμουν και τον είδα να κάθεται στο πάτωμα και να ουρλιάζει. Έτρεξα αμέσως κοντά του να δω τι είχε συμβεί. Οι γονείς άλλων παιδιών που είδαν τη βίαιη επίθεση εκνευρίστηκαν με τον πατέρα και έσπευσαν να αγκαλιάσουν το παιδί μου».

Ο πατέρας του κοριτσιού αναζητείται από την αστυνομία αφού έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.