search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:04
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα τερμάτισε πρώτο

16.01.2020 12:35
«Καφέ της Χαράς»: Νέο πρόσωπο στη σειρά – Ποιος είναι ο Ιάσονας - Media

 

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε την εβδομάδας που μας πέρασε το «Καφέ της Χαράς».

Η κωμική σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά επέστρεψε για τα καλά. Όπως φαίνεται και από τις επιδόσεις της σειράς στους πίνακες της Nielsen, το τηλεοπτικό κοινό αδημονούσε για τη συγκεκριμένη επιστροφή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε στην πρώτη θέσης των δημοφιλών προγραμμάτων την εβδομάδα που μας πέρασε. Η κωμική σειρά έριξε από την πρώτη θέση τις «Άγριες Μέλισσες» που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον.

Η σειρά εποχής είχε διαδοχικές πρωτιές τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην κορυφαία πεντάδα βρίσκονται επεισόδια από τη σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου. Στην έκτη θέση είναι η πρεμιέρα του «Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα και πάλι στον ΑΝΤ1.

Κάπως έτσι δικαιολογείται και η εκτόξευση του καναλιού σε ποσοστά την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός που το έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων. Από εκεί και πέρα στην πρώτη δεκάδα είναι το έκτακτο δελτίο του ΣΚΑΪ για τη συνάντηση Τραμπ – Μητσοτάκη και τρία επεισόδια της σειράς «Οκτώ Λέξεις».

Πηγή: dailymedia

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15