search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:40
MENU CLOSE

Μαρίνες Φλοίσβου και Ζέας: Αλλάζουν χέρια, φεύγουν οι Τούρκοι έρχεται η CVC

16.01.2020 14:36
Στην Άκτωρ για 40 χρόνια η Mαρίνα Αλίμου - Έπεσαν οι υπογραφές - Media

 

H CVC Partners απέκτησε τις δραστηριότητες της τουρκικής D-Marin σε Ελλάδα, Κροατία και Αραβικά Εμιράτα όπως ανακοινώθηκε σήμερα. H CVC έχει έντονη παρουσία στην χώρα μας στον χώρο της υγείας καθώς έχει καταφέρει κάτω από την ομπρέλα της να συγκεντρώσει αρκετά ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το ΥΓΕΙΑ, το Metropolitan και το Creta Interclinic. Παράλληλα η CVC είναι ανάμεσα στους δύο διεκδικητές για την απόκτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι μαρίνες που αλλάζουν χέρια

Όπως αναφέρει το News.247 σε ότι αφορά την D-Marin του τουρκικού ομίλου Dogus, στην χώρα μας είχε συμμετοχές στις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Λευκάδας και Γουβιών στην Κέρκυρα. Το ποσοστό των Τούρκων είχε γίνει θέμα συζήτησης για απόκτηση και από τον όμιλο Κυριακούλη όμως κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.

Στην D-Marin είχε εισέλθει πρόσφατα, αποκτώντας το 25% η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης μέσω επένδυσης 70 εκατ. ευρώ.

H κρίση στην Τουρκία οδήγησε σε αναδίπλωση τον Φεριτ Σαχενκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15