search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Με μηνύσεις προειδοποιούν τους παπαράτσι Μέγκαν και Χάρι

22.01.2020 12:54
Με μηνύσεις προειδοποιούν τους παπαράτσι Μέγκαν και Χάρι  - Media

 

Με νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποιεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ η οποίοι μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν τη δούκισσα του Σάσεξ και τον μικρό Άρτσι στον Καναδά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian και το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, οι δικηγόροι του ζευγαριού εκτιμούν ότι τις επίμαχες φωτογραφίες τράβηξε παπαράτσι που είχε κρυφτεί σε θάμνους στη Νήσο Βανκούβερ, εν αγνοία της. Μάλιστα, διαμαρτύρονται ότι παπαράτσι που διαθέτουν τηλεφακούς, έχουν εγκατασταθεί σε μόνιμη βάση στη Νήσο Βανκούβερ προκειμένου να τους κατασκοπεύουν.

Σημειώνεται ότι το φθινόπωρο, ο Χάρι και η Μέγκαν προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον εφημερίδων που κατηγόρησαν για παραβίαση της προσωπικής ζωής τους και τηλεφωνικές υποκλοπές.

«Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων» δήλωσε τότε ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36