14/07/2020 16:36:52

Η Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (Video)

Η Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές. Ένα πρόβλημα που πολλοί θαυμαστές της εντοπίζουν και που ενοχλεί πολύ και την ίδια. Μάλιστα, όπως είπε είναι θέμα χρόνου να πάρει τη μεγάλη απόφαση ώστε να το αντιμετωπίσει χειρουργικά.

«Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Τζόυς Ευείδη. “Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές. Θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, “τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε”, ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.