search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Βίδρες: Οι διεστραμμένοι βιαστές του ζωικού βασιλείου – Θανατηφόρο σεξ και νεκροφιλία (Photos/Video)

24.01.2020 11:27
Βίδρες: Οι διεστραμμένοι βιαστές του ζωικού βασιλείου - Θανατηφόρο σεξ και νεκροφιλία (Photos/Video) - Media

 

Πρόκειται για υπέροχα πλάσματα που όμως κρύβουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά.

Ζουν είτε σε ποτάμια είτε σε παραθαλάσσιες περιοχές, έχουν την πιο πυκνή γούνα σε όλο ο ζωικό βασίλειο και γίνονται ιδιαιτέρα επιθετικές την περίοδο του ζευγαρώματος.

Βιασμοί

Η βία και η επιθετικότητα είναι πολύ συνηθισμένες στο ζευγάρωμα. Τα αρσενικά δαγκώνουν τα πρόσωπα των θηλυκών και κρατούν τα κεφάλια τους μέσα στο νερό, ώστε να εξαναγκασθούν σε συνουσία. Σύμφωνα με μελέτες, ένα μεγάλο ποσοστό των ζώων δεν επιβιώνει της σεξουαλικής πράξης και υποκύπτει στα τραύματά του λόγω της ακραίας βίας.

Έχει επίσης παρατηρηθεί συχνά αρσενικές βίδρες να βιάζουν μικρά που ακόμα δεν έχουν φτάσει στη σεξουαλική ωριμότητα.

Βιασμοί άλλων ειδών

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι μεγαλόσωμες αρσενικές βίδρες της ανοιχτής θάλασσας, έχουν επανειλημμένα βιάσει μικρές φώκιες, με την ίδια μέθοδο του πνιγμού και των δαγκωμάτων. Οι μικρές φώκιες βρίσκουν και αυλές συχνά το θάνατο, λόγω της αγριότητας αλλά και της εσωτερικής αιμορραγίας που προκαλείται από την διείσδυση.

Νεκροφιλία

Τέλος, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο αρσενικές βίδρες να σέρνουν το κουφάρι των «αγαπητικών» τους, που δεν επιβιώσαν του σεξ, για εβδομάδες και να συνεχίζουν να το βιάζουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση αρσενικής βίδρας που έπνιξε το ταίρι της και μετά βίασε επανειλημμένα το πτώμα. Δέκα μήνες αργότερα το ίδιο αρσενικό εθεάθη με το πτώμα άλλης θηλυκής βίδρας. Και στα δύο περιστατικά, το αρσενικό κολυμπούσε, βουτούσε και ξάπλωνε με το πτώμα το οποίο βίαζε συχνά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50