Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
2 κονσέρβες τόνο σε νερό, στραγγισμένες καλά
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
½ κούπα ψίχουλα ψωμιού
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμόνι
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι
1 κουταλιά σούπας νερό ή υγρό από τον στραγγισμένο τόνο
Αλατοπίπερο κατά βούληση
4 κουταλιές της σούπας μυρωδικά ψιλοκομμένα. Άνηθο, μαϊντανό, φρέσκο κρεμμυδάκι και οτιδήποτε άλλο σας αρέσει
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμείξτε τα πρώτα 8 υλικά και δοκιμάστε. Αν χρειαστεί, συμπληρώστε αλατοπίπερο και προσθέστε και το αυγό.
Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Πλάστε σε μπιφτεκάκια και απλώστε τα σε ένα ταψάκι.
Αφήστε τα στο ψυγείο για λίγο ώστε να δέσουν καλά οι γεύσεις.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα. Θα χρειαστούν περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρετε τα ζεστά με φέτες λεμόνι.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.