26/02/2020 07:22:11

Υπόθεση Έπσταϊν: Ο πρίγκιπας Άντριου δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του FBI για ανάκριση

Υπόθεση Έπσταϊν: Ο πρίγκιπας Άντριου δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του FBI για ανάκριση - Media

 

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς των Ηνωμένων Πολιτειών και το FBI ζήτησαν να ανακρίνουν τον πρίγκιπα Άντριου σχετικά με την υπόθεση του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ωστόσο εκείνος δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα o ομοσπονδιακός εισαγγελέας της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης, Τζέφρι Μπέρμαν.

Η μακροχρόνια σχέση του που διατηρούσε ο πρίγκιπας Άντριου με τον Έπσταϊν έχει επικριθεί αρκετά κι έχει αποτελέσει αντικείμενο έρευνας.

Ο Άντριου επιχείρησε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση,με μια συνέντευξη στο BBC το Νοέμβριο, ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης αρνητικής δημοσιότητας και, τελικά, παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον.

Ο πρίγκιπας Άντριου είχε προσφερθεί να συνεργαστεί με τις αμερικανικές αρχές στις έρευνες κατά του Έπσταϊν, ωστόσο σήμερα ο Μπέρμαν υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.