27/10/2020 13:34:03

Ηράκλειο: Επικίνδυνο φανάρι κοντά σε σχολείο - Ανάβει ταυτόχρονα πράσινο για οχήματα και πεζούς! (Photo)

Ηράκλειο: Επικίνδυνο φανάρι κοντά σε σχολείο - Ανάβει ταυτόχρονα πράσινο για οχήματα και πεζούς! (Photo) - Media

 

Αρκετά επικίνδυνο για τους μαθητές και τις μαθήτριες είναι το φανάρι που βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου, στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και ΕΟΚ.

Ο λόγος αφορά στο γεγονός ότι ανάβει ταυτόχρονα πράσινο τόσο το φανάρι για τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν δεξιά από την Κονδυλάκη προς την ΕΟΚ, όσο και το φανάρι των πεζών ακριβώς πάνω στη στροφή επί της ΕΟΚ!

Σύμφωνα με το neakriti.gr, διερχόμενος οδηγός μάς έλεγε μάλιστα ότι λίγο έλειψε να χτυπήσει μαθήτρια όταν με το αυτοκίνητό του έστριψε από την Κονδυλάκη δεξιά προς την ΕΟΚ, ενώ την ίδια ώρα η ανυποψίαστη μαθήτρια διέσχιζε το φανάρι των πεζών.

Όπως μάλιστα παραδέχτηκε, της έβαλε τις φωνές, όταν το κορίτσι αμήχανο του έδειχνε το φανάρι των πεζών που άναβε επίσης πράσινο...

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο σημείο αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο οι διερχόμενοι οδηγοί όσο και οι πεζοί δεν έχουν ορατότητα μεταξύ τους.

Ιδιαίτερα τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από τα σχολεία της περιοχής το πρόβλημα αυξάνεται.

Ας το δουν οι αρμόδιοι πριν γίνει κάποιο ατύχημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.