search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Επικίνδυνο φανάρι κοντά σε σχολείο – Ανάβει ταυτόχρονα πράσινο για οχήματα και πεζούς! (Photo)

30.01.2020 09:08
Οικουμενικό Πατριαρχείο: Επέβαλλε αργία στον μητροπολίτη Βοστώνης - Media

 

Αρκετά επικίνδυνο για τους μαθητές και τις μαθήτριες είναι το φανάρι που βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου, στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και ΕΟΚ.

Ο λόγος αφορά στο γεγονός ότι ανάβει ταυτόχρονα πράσινο τόσο το φανάρι για τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν δεξιά από την Κονδυλάκη προς την ΕΟΚ, όσο και το φανάρι των πεζών ακριβώς πάνω στη στροφή επί της ΕΟΚ!

Σύμφωνα με το neakriti.gr, διερχόμενος οδηγός μάς έλεγε μάλιστα ότι λίγο έλειψε να χτυπήσει μαθήτρια όταν με το αυτοκίνητό του έστριψε από την Κονδυλάκη δεξιά προς την ΕΟΚ, ενώ την ίδια ώρα η ανυποψίαστη μαθήτρια διέσχιζε το φανάρι των πεζών.

Όπως μάλιστα παραδέχτηκε, της έβαλε τις φωνές, όταν το κορίτσι αμήχανο του έδειχνε το φανάρι των πεζών που άναβε επίσης πράσινο…

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο σημείο αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο οι διερχόμενοι οδηγοί όσο και οι πεζοί δεν έχουν ορατότητα μεταξύ τους.

Ιδιαίτερα τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από τα σχολεία της περιοχής το πρόβλημα αυξάνεται.

Ας το δουν οι αρμόδιοι πριν γίνει κάποιο ατύχημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:44