search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Οι αστυνομικοί με τα σκούτερ βγαίνουν «τσάρκα» στα Εξάρχεια

30.01.2020 09:53
Οι αστυνομικοί με τα σκούτερ βγαίνουν «τσάρκα» στα Εξάρχεια - Media

 

Ακόμα πιο έντονη ετοιμάζει να κάνει την αστυνομική παρουσία στην περιοχή των Εξαρχείων το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς ετοιμάζεται να επιστρατεύσει και τους αστυνομικούς με τα σκούτερ.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, τα αυτόματα μηχανάκια βρέθηκαν ξεχασμένα σε αποθήκες της αστυνομίας και αποφασίστηκε να τεθούν σε υπηρεσία.

Ετσι μετά τους αστυνομικούς με τα παπάκια έρχονται και αυτοί με τα σκούτερ και θα εμφανιστούν στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων στο πλαίσιο των καθημερινών και διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων.

Σ’υμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί θα εκπαιδευτούν στην διαχείριση καταστάσεων, στον τρόπο αστυνομικών ελέγχων κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, στην αποφυγή «επικίνδυνων» δρομολογίων, αλλά και στον εντοπισμό και τη χαρτογράφηση κτιρίων που είναι υπό κατάληψη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:06