search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Δημήτρης Κοργιαλάς: Δυστυχώς χωρίζουμε (Video)

30.01.2020 13:40
Δημήτρης Κοργιαλάς: Δυστυχώς χωρίζουμε (Video) - Media

 

Χωρίζουν η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής με δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day».

«Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν θα το ήθελα εννοείται. Είμαι πολύ της οικογένειας και θα ήθελα να έχω μια αγαπημένη οικογένεια με πολλά κουτσούβελα. Δυστυχώς, στην εποχή μας είναι εύκολο να χωρίσεις, δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε… Υπάρχουν κάποια παιδιά από πίσω, τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε, και εγώ ό,τι και αν χρειαστεί η Φωτεινή έχω τρέξει πρώτος από όλους. Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα που είχαν συμβεί κάποιες κόντρες και κάποιες γκρίνιες και από τις δύο πλευρές… Μάλλον αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Εγώ θα ήθελα να δώσω και δεύτερη και τρίτη και δέκατη πέμπτη ευκαιρία στη σχέση μας. Όσο και να το θέλει ένας, δυστυχώς η κατάληξη είναι αυτή. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι τώρα κάποιες ημέρες δεν θα ξυπνάω μαζί τους. Φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσω…», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:31