28/02/2021 14:30:22

Φρικιαστικές εικόνες σε εργοστάσιο με κοτόπουλα - Οι εργαζόμενοι βγάζουν με τα δόντια τους τα ράμφη από τα νεκρά πουλιά (Video)

Φρικιαστικές εικόνες σε εργοστάσιο με κοτόπουλα - Οι εργαζόμενοι βγάζουν με τα δόντια τους τα ράμφη από τα νεκρά πουλιά (Video) - Media

 

Η διοίκηση του εργοστασίου ορνίθων στην Νόγκ Χάι στην Ταϊλάνδη επέβαλε στους εργαζόμενους να βγάζουν τα ράμφη από τα νεκρά κοτόπουλα με τα δόντια τους γιατί έτσι πενταπλασιάζεται η ταχύτητα στις γραμμές παραγωγής. Δεν χρησιμοποιούν τα ειδικά μηχανήματα που αφαιρούν τα ράμφη, αλλά τα βγάζουν με τα δόντια τους.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο προμηθεύει καθημερινά την αγορά στη χώρα με 500 κιλά κοτόπουλο κάθε μέρα.

Οι εργάτες κάθονται μπροστά σε πλαστικά καλάθια γεμάτα με νεκρά κοτόπουλα και ένας ένας πιάνει ένα πουλί το δαγκώνει και με τα δόντια τους βγάζουν τα ράμφη από τα κοτόπουλα.

Όταν τελειώσουν με το ράμφος, πιάνουν τα πόδια του κοτόπουλου και πάλι με τα δόντια, του βγάζουν τα νύχια. Αυτά τα κοτόπουλα στη συνέχεια βγαίνουν στην αγορά.

Οι υγειονομικέα αρχές που στα χέρια τους βρέθηκε το βίντεο και ήδη έχουν ασκήσει δίωξει κατά του εργοστασιάρχη, λένε πως μια τέτοια πράξη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τους εργαζόμενους αφού από το στόμα του μπορεί να εισέλθουν μικρόβια πουθ είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.