search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:14
MENU CLOSE

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη για το Brexit

01.02.2020 10:08
Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη για το Brexit - Media

 

Το Brexit είναι μια ιστορική στιγμή που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά και την απαρχή μιας νέας, και η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη και έτοιμη να συμβάλλει στη θεμελίωση μίας ισχυρής μελλοντικής σχέσης, τονίζει σε σημερινό του μήνυμά στο Twitter, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε., o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών διαβεβαιώνει τους Έλληνες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τους υπηκόους του που διαμένουν στην Ελλάδα, “ότι θα προωθήσουμε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την καθημερινότητα και την προοπτική τους”.

“Εδώ και λίγες ώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά για εμάς θα είναι πάντα μια χώρα εταίρος και σύμμαχος, με την οποία μας συνδέουν δεσμοί συμπόρευσης και κοινοί αγώνες για την παγκόσμια ελευθερία” σημειώνει αναλυτικά στην πρώτη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Δένδιας.

Επισημαίνει σε δεύτερη ανάρτησή του πως πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά και την απαρχή μιας νέας και πως η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη για το Brexit και έτοιμη να συμβάλλει στη θεμελίωση μίας ισχυρής μελλοντικής σχέσης.

Τέλος, σε νέα ανάρτησή του διαβεβαιώνει τους Έλληνες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τους υπηκόους του που διαμένουν την Ελλάδα, “ότι θα προωθήσουμε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την καθημερινότητα και την προοπτική τους”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:14