search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:41
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Δεν πρέπει να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας – «Είναι ζημία για την οικονομία» (Video)

02.02.2020 19:30
Χοντροκομμένη κοροϊδία εις βάρος των επιστημόνων - Αντί να τους συμπεριλάβουν στα 800 ευρώ, τους κάνουν πλάκα! - Media

 

Βολές κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τη δήλωσή του ότι αποτελεί «ζημία» για την οικονομία να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, σε απόσπασμα της ομιλίας του που δημοσιοποίησε το ΚΙΝΑΛ ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται να λέει ότι αποτελεί «ζημία» για την οικονομία να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Ο κ Α. Γεωργιάδης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

«Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds. Μη τους ξεφύγει και κανένας», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης χρεώνεται τις αθλιότητες Γεωργιάδη

«Αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη» χαρακτηρίζει την άποψη πως «η προστασία της α’ κατοικίας ζημιώνει την οικονομία» ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις αθλιότητες Γεωργιάδη εις βάρος όσων αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους».

«Αρκετά με την απάτη της ΝΔ. Οι πολίτες δεν θα ανεχθούν τον κυνισμό ή να τους κουνούν το δάκτυλο όσοι τους έφεραν στην καταστροφή», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:40