search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Ο Σάκης Ρουβάς προκαλεί την Ελένη Φουρέιρα να οδηγήσει τρακτέρ και να αρμέξει (Video)

04.02.2020 15:41
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 67χρονος από ανατροπή τρακτέρ - Media

 

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής του Σάκη Ρουβά στο YouTube.

Στο κανάλι του Σάκη Ρουβά στο YouTube απολαμβάνουμε την εκπομπή «Άντεξες;» όπου προκαλεί τους επώνυμους καλεσμένους του να κάνουν πράγματα που οι ίδιοι δε θα μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν ικανοί να φέρουν εις πέρας. Αυτή τη φορά, καλεσμένη ήταν η Ελένη Φουρέιρα.

Στην αρχή, ο Σάκης Ρουβάς της έκανε μια σειρά ερωτήσεων, μέσα από τις οποίες τη γνωρίζουμε λίγο καλύτερα. Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν αποκάλυψε ότι μετανιώνει που δεν υπήρξε καλύτερη μαθήτρια στο σχολείο, σ’ έναν άνδρα αυτό που εκτιμά περισσότερο είναι η εξυπνάδα, ενώ θα ήθελε πολύ να καλέσει τη Μισέλ Ομπάμα σε δείπνο. Μάλιστα, κάποια στιγμή που ο τραγουδιστής τη ρωτά ποιος την κάνει να νιώθει αμηχανία όταν βρίσκεται κοντά του, εκείνη απαντά «εσύ!».

Ύστερα, έρχεται η στιγμή των challenges. Το πρώτο ήταν να μαζέψει όλα τα πρόβατα σε ένα μαντρί, μετά βλέπουμε τους δυο τους σ’ έναν «αγώνα» ταχύτητας πάνω σε τρακτέρ και ύστερα να προσπαθεί να αρμέξει όσο περισσότερο γάλα γίνεται από μια προβατίνα.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:13