search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:12
MENU CLOSE

Κόλλησε κορονοϊό και τον νίκησε – Έμεινε εννιά μέρες σε αυστηρή καραντίνα στο νοσοκομείο (Photos/Video)

05.02.2020 14:53
Κόλλησε κορονοϊό και τον νίκησε - Έμεινε εννιά μέρες σε αυστηρή καραντίνα στο νοσοκομείο (Photos/Video) - Media

 

Το γύρο του κόσμου κάνει μια είδηση για μια 73χρονη γυναίκα από την Ταϊλάνδη η  οποία νόσησε με κορονοϊό, έμεινε 9 μέρες σε αυστηρή καραντίνα σε ειδικό θάλαμο νοσοκομείου με τρία στρώματα τζαμιού και τελικά παρά τα καρδιακά προβλήματα που είχε κατάφερε να νικήσει τον ιό.

Η Τζαμουάε Σάμε Ουνγκ, είναι η πρώτη Ταϊλανδή που νόσησε από κορονοϊό. Μπήκε αμέσως σε καραντίνα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν έδιναν καμία πιθανότητα να ζήση, αφού τα καρδιακά προβλήματα που είχε την έκαναν ιδιαίτερα ευάλωτη. Τελικά η μητέρα 7 παιδιών η 73χρονη γυναίκα κατάφερε να νικήσει τον ιό ο οποίος έχει σκοτώσει περισσότερους από 500 ανθρώπους και έχουν νοσήσει εξαιτίας του περισσότεροι από 25.000.

Η Τζαμουάε Σάμε κόλλησε τον ιό σε ταξίδι που είχε κάνει στην πόλη Ουχάν στην Κίνα. όταν επέστρεψε στη χώρα της νόσησε και μπήκε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν ήταν αισιόδοξοι, αλλά τελικά η γυναίκα τα κατάφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33