search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Ρόμνεϊ: Θα ψηφίσω υπέρ της αποπομπής Τραμπ

05.02.2020 19:38
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αμερική: Οπαδοί του Τραμπ καθυβρίζουν τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή Μιτ Ρόμνεϊ (Videos) - Media

 

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής της Γιούτα, και πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ της αποπομπής του Ντόναλντ Τραμπ από τον προεδρικό θώκο, στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γερουσία της χώρας.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ρόμνεϊ θα ψηφίσει υπέρ της αποπομπής Τραμπ για την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας λόγω άσκησης παράνομης πίεσης στην Ουκρανία, ώστε το Κίεβο να αρχίσει έρευνα σε βάρος πολιτικών αντιπάλων του προέδρου των ΗΠΑ.

Τα ίδια ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρόμνεϊ θα καταψηφίσει την κατηγορία για παρεμπόδιση του έργου του Κογκρέσου, ενώ εκτίμησε κατά την έναρξη της διαδικασίας ότι «η ψήφος μου θα είναι με τη μειοψηφίά, αλλά θα λέω στα παιδιά μου ότι έκανα το καθήκον μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:08