search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Ο «Όλυμπος» μπαίνει στα αναψυκτικά – Εξαγόρασε γνωστή εταιρία

11.02.2020 12:51
Ο «Όλυμπος» μπαίνει στα αναψυκτικά - Εξαγόρασε γνωστή εταιρία   - Media

 

Μετά από την επέκταση στους χυμούς και το τσάι η Ελληνικά Γαλακτομεία, γνωστότερη από το σήμα Όλυμπος, εισέρχεται μέσω εξαγοράς και στα αναψυκτικά.

Την υποβολή πρότασης εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας αναψυκτικών «ΨΥΓΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ» αποφάσισε και ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ», της οικογένειας Σαράντη, που εμπορεύεται τα προϊόντα με το σήμα «ΟΛΥΜΠΟΣ».

Η πρόταση εξαγοράς έχει γίνει ήδη αποδεκτή από το σύνολο των μετόχων της εταιρείας «ΨΥΓΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ» και οι δύο εταιρείες προχωρούν απρόσκοπτα στις περαιτέρω ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς οι νέοι μέτοχοι στοχεύουν να βελτιώσουν τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας, μετατρέποντας αυτή σε μία επιχείρηση διεθνών προδιαγραφών, σεβόμενοι παράλληλα τόσο την παράδοση όσο και την ιστορία της εταιρείας αλλά και της οικογένειας Κλιάφα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:42