search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Κλειστά σχολεία στην Αττική την Πέμπτη – Σε ποιους δήμους

12.02.2020 15:28
Κλειστά σχολεία την Πέμπτη - Σε ποια μπαίνει λουκέτο - Media

 

Κλειστά λόγω γρίπης θα είναι αύριο σχολεία της Αττικής. Δείτε ποια νηπιαγωγεία και δημοτικά θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 13/2.

Δ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο δήμαρχος αποφάσισε το κλείσιμο τoυ 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας και την Πέμπτη 13/02/20, και τον επισταμένο καθαρισμό και απολύμανση των χώρων του σχολείου κατά τη διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας του, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων της γρίπης και απουσίας μεγάλου αριθμού μαθητών και με σκοπό την ασφάλεια των παιδιών και την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού της γρίπης.

Δ. Δάφνης – Υμηττού

Mε απόφαση του Δημάρχου ανακοινώνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά στις 13 Φεβρουαρίου τα τμήματα Β κ Δ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης.

Δ. Αγίου Δημητρίου

Με απόφαση της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, διακόπτονται τα μαθήματα για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας αυξημένου αριθμού ιώσεων εποχικής γρίπης και γρίπης Η1Ν1, στις παρακάτω σχολικές μονάδες και τμήματα σχολικών μονάδων του Δήμου:

Α. Για δυο (2) ημέρες, από 13 έως και 14 Φεβρουαρίου 2020

• 9ο Νηπιαγωγείο

Β. Για τρεις (3) ημέρες, από 12 έως και 14 Φεβρουαρίου 2020

• 5ο Δημοτικό Σχολείο

• 5ο Γυμνάσιο

Δ. Ραφήνας – Πικερμίου

Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλα τα ειδικά σχολεία που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου (Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού ΠΝΑ, Ειδικό Δημοτικό Νταού ΠΝΑ και ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης), για τρεις (3) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες, ήτοι Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, λόγω της επιδημικής νόσου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19