search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει βίντεο νοσοκόμας από τη Γουχάν που πληροφορείται τον θάνατο της μητέρας της

14.02.2020 13:45
Κορωνοϊός: Γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τα κινητά μας δύο φορές την ημέρα - Media

 

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με μία νοσοκόμα στη Γουχάν, η οποία εργάζεται νυχθημερόν σε ένα από τα νεότευκτα νοσοκομεία που ανεγέρθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στην Κίνα για να υποδεχθούν τα θύματα του κορωνοϊού, και μαθαίνει την ώρα του καθήκοντος τον θάνατο της μητέρας της.

Η γυναίκα ξεσπά σε λυγμούς, γυρίζει προς το σημείο που βρίσκεται το πατρικό της, υποκλίνεται τρεις φορές κι αποχαιρετά τη μητέρα της, σκουπίζει τα δάκρυά της και γυρίζει στο καθήκον…

Σημειώνεται πως η εθνική επιτροπή υγείας της Κίνας αναθεώρησε προς τα κάτω τον απολογισμό των θυμάτων της επιδημίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός, σε 1.380 νεκρούς, καθώς διαπίστωσε πως είχαν γίνει «διπλές καταχωρήσεις» θανάτων, μία ημέρα μετά την υιοθέτηση νέων μεθόδων επαλήθευσης των κρουσμάτων και των θυμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54