search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Τα σχέδια ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

15.02.2020 19:59
Τα σχέδια ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης - Media

 

Η επίσπευση διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων και η ανάπλαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ήταν τα θέματα των συναντήσεων που είχε η σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού στο twitter, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Helexpo Τ. Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κ. Ποζρικίδη και στελέχη, συζήτησαν για το σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τον προγραμματισμό για την τιμώμενη φέτος χώρα Γερμανία.

Επίσης σήμερα ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γ. Ραουνά, την αντιπρόεδρο κυρία Κ. Χριστίδου και τους Αλ. Καλόμοιρο και Ν. Παπαδάτο του Συνδέσμου εταιρειών συμβούλων μάνατζμεντ -ΣΕΣΜΑ και συζήτησαν για θέματα που σχετίζονται με την επίσπευση διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων.

Τέλος, ο υφυπουργός με το γενικό γραμματέα Πάνο Σταμπουλίδη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (Εiopa Εuropa) Gabriel Bernardino και συζήτησαν για θέματα ενημέρωσης και εποπτείας για την ουσιαστική προστασία των πολιτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32