search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Τζέραλντ Μπάτλερ: Ο «Λεωνίδας» των 300 επιστρέφει στη Σπάρτη

15.02.2020 20:12
Τζέραλντ Μπάτλερ: Ο «Λεωνίδας» των 300 επιστρέφει στη Σπάρτη - Media

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου της πόλης, ο διάσημος ηθοποιός αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής να επισκεφθεί τη Σπάρτη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη φοβερή μάχη των Θερμοπυλών και στις 13 Μαρτίου να τρέξει από το Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Ο Τζεράρντ Μπάτλερ ήταν η επιλογή του Δήμου, καθώς ο ίδιος ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη ταινία του 2006 «300» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.

Μαζί του αποδέχθηκε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, να συμμετέχει στη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, και ο διάσημος ηθοποιός Μπίλι Ζέιν από τη Σπάρτη και τα Κόκκινα Λουριά. Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Κέιτ Γουίνσλετ στον “Τιτανικό”.

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24