search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Έτοιμος για επιστροφή στη δημοσιογραφία ο Σταύρος Θεοδωράκης

21.02.2020 16:55
Έτοιμος για επιστροφή στη δημοσιογραφία ο Σταύρος Θεοδωράκης - Media

 

Έτοιμος για την επάνοδο στη δημοσιογραφία είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για το comeback του. Συγκεκριμένα, προχωρά σε μία πρωτότυπη ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία έχει να κάνει με το podcast. Ο τίτλος του είναι pod.gr και κεντρικό σύνθημα η φράση «το καλό να ακούγεται». 

Η νέα προσπάθειά του έχει να κάνει με ιστορίες από πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν. Στη συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του πολιτισμού όπως ο Χρήστος Χωμενίδης, της ηθοποιίας όπως η Μαρία Σολωμού, της τηλεόρασης όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, αλλά και της γαστρονομίας όπως ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Επίσης, θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι όπως η Κατερίνα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Σκουντής και ο Σπύρος Μάλλης. 

Πάντως, ο ίδιος, ακόμα και όταν το Ποτάμι πρωταγωνιστούσε στην πολιτική ζωή, δήλωνε ότι «κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40