20/01/2021 04:45:06

Ο Χοακίν Φίνιξ έσωσε μια αγελάδα και το μοσχαράκι της από σφαγή (Video)

Ο Χοακίν Φίνιξ έσωσε μια αγελάδα και το μοσχαράκι της από σφαγή (Video) - Media

 

Ο Joaquin Phoenix βοήθησε να σωθεί μια αγελάδα και το νεογέννητο μοσχαράκι της από το σφαγείο μόλις μία μέρα αφού υποστήριξε για τα δικαιώματα των ζώων στην ομιλία του στα Οσκαρ.

Ο 45χρονος ηθοποιός βιντεοσκοπήθηκε στη διάσωση της αγελάδας και του μοσχαριού από το σφαγείο Manning Beef στη γειτονιά του Λος Άντζελες, Pico Rivera.

Ο Φίνιξ ονόμασε την αγελάδα Liberty (Ελευθερία) και το μοσχάρι Indigo.

Σε στιγμιότυπο της διάσωσης, ο Φίνιξ και εκπρόσωποι του Los Angeles Animal Save μίλησαν με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του σφαγείου Anthony Di Maria.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Di Maria για την πρακτική της βιομηχανίας, αλλά διαφώνησαν αν τη μοίρα των ζώων πρέπει να είναι για «συγκομιδή» ή για «δολοφονία».

Στη συνέχεια, ο Φίνιξ προχώρησε σε δηλώσεις:

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρω τη φιλία σε ένα σφαγείο, αλλά συναντώντας τον Anthony και ανοίγοντας την καρδιά μου σε αυτόν, συνειδητοποιώ ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερα κοινά από ό, τι διαφορές», είπε.

«Χωρίς τη δική του καλοσύνη, η Liberty και το μωρό της, ο Indigo, θα ήταν αντιμέτωποι με μια τρομερή καταστροφή». Η ελπίδα μου είναι, καθώς βλέπουμε το μωρό Indigo, να μεγαλώνει με τη μητέρα του Liberty στο Farm Sanctuary, ότι θα θυμόμαστε πάντα ότι οι φιλίες μπορούν να εμφανιστούν στα πιο απροσδόκητα μέρη. και ανεξάρτητα από τις διαφορές μας, η καλοσύνη και η συμπόνια θα πρέπει να κυριαρχούν στα πάντα γύρω μας», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.