search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:51
MENU CLOSE

Σπηλιωτόπουλος κατά Liberal: Δεν ήμουν στην ομιλία Τσίπρα! (Photo) 

24.02.2020 09:58
Σπηλιωτόπουλος κατά Liberal: Δεν ήμουν στην ομιλία Τσίπρα! (Photo)  - Media

 

Με χιουμοριστικό ύφος απάντησε στο παραπολιτικό κουίζ του site liberal.gr ο πρώην Υπουργός επί κυβερνήσεων ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, το όνομά του οποίου ακούγεται έντονα από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ότι βρίσκεται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Με μία φωτογραφία από τις εξέδρες του Tae Kwon Do που απεικονίζει έναν άνδρα γράφει το Liberal: 

«Διάφορες παρουσίες έδωσαν το παρών στη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, πέραν των γνωστών φίλων της παράταξης,  ορισμένες από τις οποίες προκαλούν ερωτήματα αν επιβεβαιωθούν. Η φωτογραφία μήπως θυμίζει κάποιον που έκανε δηλώσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί, όμως, απλά και να του… μοιάζει», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. 

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε σε αυτή την ανάρτηση, κάνοντας απλά zoom στη φωτογραφία που φαίνεται ότι δεν είναι αυτός και έγραψε: 

Η ομοιότητα καταπληκτική!
Σας ευχαριστώ μου φτιάξατε τη μέρα!
Φίλε σε καθε περίπτωση θα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά…

Βέβαια τον πολίτη που πήγε στην συγκέντρωση και βλέπει την εικόνα του να χρησιμοποιείτε σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι τον ρώτησε κανείς; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33