search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Δυο συναντήσεις σε ένα μήνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους είχαν οι διευθυντές των καναλιών

25.02.2020 12:13
Δυο συναντήσεις σε ένα μήνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους είχαν οι διευθυντές των καναλιών - Media

 

Μέσα σε λιγότερο από ενα μήνα οι διευθυντές ειδήσεων των καναλιών συναντήθηκαν δυο φορές με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να ενημερωθούν για σοβαρά εθνικά θέματα που είναι σε εξέλιξη… Κάτι που αναμφίβολα δείχνει τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στον τρόπο που ενημερώνεται η κοινή γνώμη, όπως αναφέρει το Enimerosi24.

«Με άλλα λόγια η παρούσα κυβέρνηση, όχι μόνο αναγνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο των καναλιών στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, επιπλέον επιλέγει να μην αφήνει τίποτα στην τύχη (και ειδικά στο κομμάτι της ενημέρωσης των πολιτών), διατηρώντας στενούς και σταθερούς διαύλους επικοινωνίας με τους επικεφαλής των ειδήσεων… γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους.

Η πρώτη φορά λοιπόν ήταν πριν 15 ημέρες όταν οι Στρατής Λιαρέλης (ΑΝΤ1), Σταμάτης Μαλέλης (MEGA), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Δημήτρης Μιχαλέλης (OPEN) και Αρτεμις Δήμου (ALPHA), ενημερώθηκαν απο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά (με αφορμή και την είσοδο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Orus Reis)…» αναφέρει το site.

«Μάλιστα τότε είχε ζητηθεί να πέσουν οι τόνοι, ενώ είχαν γίνει και συστάσεις για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Εχθές ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες που οι διευθυντές ειδήσεων (και των έξι καναλιών αυτήν τη φορά) ενημερώθηκαν και μάλιστα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό και τον κορωνοιό» συμπλήρωνει το Enimerosi24.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46