30/03/2020 00:46:22

Συγκρούσεις πολιτών - ΜΑΤ και το βράδυ της Τρίτης στη Λέσβο - Στην επιταγμένη έκταση τα μηχανήματα του Στρατού - Εκρηκτική η κατάσταση και στη Χίο

 Συγκρούσεις πολιτών - ΜΑΤ και το βράδυ της Τρίτης στη Λέσβο - Στην επιταγμένη έκταση τα μηχανήματα του Στρατού - Εκρηκτική η κατάσταση και στη Χίο - Media

 

Συνεχίστηκαν και την Τρίτη οι συγκρούσεις στη Λέσβο ανάμεσα σε πολίτες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν τα χαράματα στο νησί προκειμένου να διευκολύνουν την πραγματοποίηση εργασιών στην επιταγμένη έκταση.

Τα κύρια σημεία των συγκρούσεων ήταν στο Διαβολόρεμα και στην Καράβα. Δηλαδή στα δύο άκρα του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση. Τελικά τα μηχανήματα του Στρατού κατάφεραν να εγκατασταθούν στην περιοχή καθώς έφτασαν εκεί χρησιμοποιώντας παράδρομο μέσα από το δάσος στην περιοχή Πετροβούνι.

Στην Καράβα η Αστυνομία αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, ένα των κατοίκων της περιοχής του Μανταμάδου στα βόρεια και ένα των προερχόμενων από τη Μυτιλήνη και τα άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής στα νότια.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι διαδηλωτές «έσπασαν» ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας αλλά και ένα αυτοκίνητο της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου.

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Χίο, στην περιοχή του Πιτυούς.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.