search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Λουκέτο στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»

26.02.2020 11:29
Λουκέτο στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» - Media

 

Προς αναστολή έκδοσης οδεύει η εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπως αναφέρει το zoornalistas.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, βέβαιο θεωρείται ότι η εβδομαδιαία εφημερίδα του Ομίλου Λιβάνη θα αναστείλει την έκδοση της και δεν θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της Αγγέλας Νταρζάνου στην «Αυγή» που συπληρώνει:
Ήδη, οι εργαζόμενοι έχουν φύγει.. από τα γραφεία, από το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, μετά από μήνυμα της διεύθυνσης της εφημερίδας, καθώς, όπως έγινε αντιληπτό, η κυριακάτικη εφημερίδα δεν πρόκειται να εκδώσει άλλο φύλλο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον μέτοχο της εταιρείας σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ή αύριο Πέμπτη.
Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών ενώ υπάρχει ανησυχία και για τους όρους αναστολής της έκδοσης, την καταβολή των χρεωστούμενων από δεδουλευμένα, επιδόματα αδείας κλπ.
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με καθυστέρηση στις πληρωμές.
Η εφημερίδα εκδόθηκε ως κυριακάτικο φύλλο τον Ιούνιο 2017 και έχει κλείσει δύο χρόνια και οκτώ μήνες ζωής.
Από τον περασμένο Ιούνιο η εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ σε μια προσπάθεια να κρατήσει την κυκλοφορία της κυκλοφορούσε στα περίπτερα από το Σάββατο με τους ιθύνοντες να ευελπιστούν σε κυκλοφοριακή ανάκαμψη αφού η εφημερίδα θα έμενε στα σημεία πωλήσεων για δύο ημέρες…»

Μετά τις εκλογές του Ιουλίου είχε αλλάξει και η γραμμή της εφημερίδας και από ακραίο φιλοΣΥΡΙΖΑικό φύλλο είχε μετατραπεί σε πολύ πιο μετριοπαθές κεντρώο, κεντροδεξιό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09